FAQ

Menu

Wij beantwoorden al uw vragen!

Wat voor service biedt Best Sellers?
Onze account manager is verantwoordelijk voor u als klant en nodigt u graag uit om de actuele collectie met u te bespreken. Mocht u niet in staat zijn om omze showroom in Veenendaal te bezoeken dan bieden wij u meerdere mogelijkheden om toch een goede indruk te krijgen van onze collectie. Onze account manager maakt graag een afspraak en komt bij u langs met verkoop promotie materiaal en presentatieplannen voor onze concepten.
Mocht u meer willen weten over deze mogelijkheden dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via sales.

Hoeveel verschillende producten heeft Best Sellers in het assortiment?
Wij hebben een zeer compleet en gevarieerd assortiment van ca. 8000 verschillende soorten artikelen. Het assortiment wordt gedurende het lopende jaar voortdurend geactualiseerd. Onze product managers zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends en ideeën op het gebied van huisdecoratie en accessoires.

Een groot gedeelte van ons assortiment is afkomstig uit het Verre Oosten. Deze landen worden regelmatig bezocht door onze vertegenwoordigers om zo optimaal op de hoogte te blijven van de huidige trends. Ook in Europa zijn wij altijd op zoek naar nieuwe ideeën. Daarnaast bezoeken wij alle internationale vakbeurzen.

Gebruikt Best Sellers een kwaliteitscontrole?
Wij bieden onze klanten de beste kwaliteitscontrole die momenteel mogelijk is in het Verre Oosten. Onze orders worden tijdens productie en voor verscheping gecontroleerd op eventuele onvolkomenheden. In de verschillende landen in het Verre Oosten maken wij gebruik van hoog gekwalificeerde inspecteurs werkzaam bij Asia Inspection Ltd., die namens Best Sellers de controles professioneel en accuraat uitvoeren. Indien noodzakelijk worden artikelen opnieuw geproduceerd om te voldoen aan de eisen van onze klanten.

Wordt Best Sellers ook in het buitenland vertegenwoordigd?
Jazeker, in Engeland, Duitsland, Frankrijk en Polen en in De Verenigde Staten van Amerika worden wij vertegenwoordigd door zogenaamde Introducers en wij hebben inkoopkantoren in Hong Kong, Indonesie en India.

Wilt u dat wij contact met u opnemen, mail dan uw gegevens naar onze sales.
Wanneer uw vraag niet wordt beantwoord aan de hand van de meest gestelde vragen, kunt u een bericht sturen via de contactpagina.

Wilt u meer weten over Best Sellers?

over ons

showroom

ontwikkeling

contact