Over ons

Menu

WAT ZEGT EEN NAAM?

Wij zijn van mening dat de naam Best Sellers veelomvattend is. Wij selecteren de best verkopende artikelen in een collectie, niet alleen op basis van prijs maar ook omdat het collecties betreft die een dynamische omzetsnelheid hebben in de markt.

Wij hebben ruim 29 jaar ervaring in het zakendoen in Azië en zijn bekend met alle valkuilen die het zakendoen in Azië met zich meebrengt.

Wij zorgen, samen met ons team medewerkers op ons hoofdkantoor in Veenendaal en met ondersteuning van onze medewerkers in Azië, voor een professionele opvolging en tijdige uitlevering van uw orders.

Wij leveren aan importeurs, groothandel en grootwinkelbedrijven (bouwmarkten, supermarkten, drogisterijen, discounters) in Europa en de Verenigde Staten van Amerika. Wij doen dit met de professionele kennis die wij hebben van de fabrikanten in het Verre Oosten en ook op basis van de laatste trends in de markt.

Wij leveren maatwerk en uw order zal conform uw specifieke wensen en eisen worden geproduceerd. Dit concept kunnen wij u bieden omdat wij niet voorraadhoudend werken, wel moet rekening worden gehouden met een minimum bestel aantal per order en met een gemiddelde levertijd van 3 maanden na ontvangst van uw akkoord op onze goedkeuringsmonsters.

In nauw overleg worden uw specifieke wensen inzake verpakkingen en labels door ons team van DTP’ers in eigen huis ontwikkeld.

Al onze orders worden door een professionele partner in Azië geïnspecteerd en worden voorzien van een uitgebreid rapport. Deze werkwijze garandeert u een constante kwaliteit van levering.

Uw order is bij ons in goede handen, wij zorgen voor een adequate opvolging en levering van uw order omdat wij het proces van productie in Azië tot uitlevering persoonlijk begeleiden.
Best Sellers werkt continue aan het optimaliseren van haar service, wij zien opbouwende kritiek als een uitdaging voor de toekomst, doen er ons voordeel mee. Zakendoen is gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

Wilt u meer weten over Best Sellers?

over ons

showroom

ontwikkeling

contact